Wednesday, March 30, 2011

Student & Waktu

 Siapa cakap menjadi student ni best??
Siapa cakap jawab test ni best??
Siapa cakap buat esaimen & presentation ni best??
Siapa cakap??
Siapa cakap??

warrgggghhh!!!!!!!



Hidup sebagai seorang pelajar memang best..
Itu kalau di awal semester..
Masih boleh berjoli katak..
Membuang masa di hujung minggu di mall-mall terkemuka..
Berminggu-minggu pulang ke rumah.. 
Makan sedap, tidur sedap, hati pun sodap..

Tapi bila dah nak habis minggu kuliah..
Semua pelajar akan rasa..
Kepantasan masa berlalu..
Ketegangan segala urat-urat muka, urat kaki, urat kepala..
Kekacauan minda & emosi yang memang tak pernah stabil..

Masa ni semua akan jadi kacau bilau..
Mana tak nya..
Semua jadi stress..
Lagi malang..
Ntah siapa-siapa je yang kena hamburrr bila kesilapan muncul..
Hahahhaa..


Itulah yang sedang melanda diri cik bloggie..
Berderet-deret tugasan yang menunggu giliran..
&
Berbonjol-bonjol dah rasanya otak cik bloggie ni..
Aduhaiii..





2minggu je lagi.. Tapi lambatnya masa berjalan..
Tolong..
Tolong ingatkan aku..
Tentang studi week..
Mau rehat..
Rehat..
& Rehat..
:))

2 comments:

NormaLiza Mah said...

student mmg best... dh kerja.. dh praktikel... rasa jadi student itu lbh best... act im student too... but now prektikel... perasaan yg hadir ialah sgt tak sabar nk balik institut.... nk jadi student..

Ash syma said...

student memang best normaliza.. tp sentiasa kena pikir buku, buku & buku.. kalo kerje.. duit masyuk je.. hehe